nedeľa 8. februára 2009

Bravčové rezne na víne.Image and video hosting by TinyPic

Dnes sa nám nechcelo trápiť so zbytočne komplikovaným obedom a tak sme sa rozhodli pre túto rýchlovku:

bravčové rezne
hl. múka
víno najlepšie biele /ale ja som nemala, tak som použila červené/
strúčik cesnaku
rozmarín
maslo, č. korenie, soľ


Rezne posolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke.


Opečieme z asi 5 minút z oboch strán na roztopenom masle, do ktorého sme pridali strúčik cesnaku /v celku/ a vetvičku rozmarínu.
Podlejeme vínom a necháme dusiť asi 15 minút. A tu ich máme, sú rýchle a chutné a poliate koncentrovaným balsamikovým octom sú fantastické.


1 komentár:

  1. Trochu mi to pripomína obrátené rezne - a nepoznám človeka, ktorému by nechutili. Ale vylepšené vínom, cesnakom a k tomu balsamico ocot - to musí byť mňamka!:-)))

    OdpovedaťOdstrániť